carolinailondon.blogg.se

Utekväll

Ska försöka bli bättre på att ta bilder som verkar vara det som efterfrågas mest här :) är ju så dålig på det bara!
 
Händer inte överdrivet mycket här på dagarna medan man väntar på att få börja jobba.. Igår var vi dock ute jag, Carolina, Emmelie och en tjej som Carolina hade träffat när hon var ute i lördags. Gick runt på lite olika ställen, bar, pub och till slut nåt club-liknande. Carolina och Johanna (den 4:e tjejen) gick in först och det var inga problem (de är 20 och 25), sen kommer jag och Emmelie (som är 22) och måste bevisa hur gamla vi är? Vet inte om man ska ta det som en komplimang när man är 28 år och en tjej som är 20 kommer in utan problem? Haha. Blir utgång igen på fredag, då kommer Shire, Alex och Julia hit också, ska bli kul!
 
I måndags försökte jag och Carolina hitta nån mysig pub nära oss också, men gick inte så bra. Vi har en som ligger precis mittemot, men som är rätt så dyr och sist vi var där var det mest medelålders män där, men vi hamnade där till slut ändå så lär väl bli vårt lokala häng haha. Var mer yngre folk där den här gången iaf :) vi har även ätit fish and chips, fast hemmalagad. Carolina hade aldrig ätit det så det var vi ju tvungna att ändra på!
 
Idag har vi en slappardag, måste städa lite strax dock. Emilia var den enda som inte var ute igår och hon började jobba tidigt imorse, och var inte så glad över kaoset vi hade lämnat, vilket man ju kan förstå.. Här kommer lite blandade bilder iaf! Ska ta fler imorrrn :)
 
Tacomys i söndags
 
 
 
 
 
En bild från när Emmelie blev plåtad i måndags
 
 
 
Fish and chips!
 
 
Ni kan även spana in Anna och Jennifers blogg om ni vill, jennifernandanna.devote.se, de har också skrivit några inlägg fast kanske med en något annorlunda vinkel än mig haha. Hoppas ni har det bra!
Namn:
Kom ihåg mig?
Mailadress (publiceras ej):
URL/bloggadress:
Kommentar: