carolinailondon.blogg.se

Många resor

Åh New York va så underbart, längtar tillbaks. Älskar USA alltså, vill bo där! Fast det hade nog känts väldigt långt bort, nu kan jag ju ändå åka till Sverige ganska enkelt. Men men New York får bli ett eget inlägg, ska försöka få över alla bilder som Shires mamma tog så ni kan få se :) ni har ju sett mina på instagram iaf!
 
Annars ganska nyligen hemkommen från Sverige också, alltid så mysigt att vara där :) vart en kort och intensiv vistelse, hoppas jag kan stanna längre nästa gång när jag kommer i augusti. Då tar jag med mannen också så ni som inte träffat honom än får en chans!
 
Här hemma händer inte jättemycket för tillfället, söker jobb för fullt fortfarande.. Var på ett trial shift på ett bageri/café i måndags, men det kändes inte bra så jag tackade nej faktiskt. Varför har jag sagt upp mig från ett jobb där jag har trivts jättebra för att börja på ett ställe som heller inte har ett dugg med min utbildning att göra, och där jag dessutom känner att jag inte kommer trivas.. Hade en annan intervju också för ett läkemedelsrådgivningsföretag (sjukt långt ord) men fick tyvärr inte det. Idag blev jag dock uppringd av en kvinna från ett rekryteringsföretag som undrade om jag skulle vara intresserad av att jobba med kundservice för Disney haha. Lät ju inte helt fel :) har ju heller inte med min utbildning att göra men var ganska bra betalt plus att jag ju älskar Disney! Hon skulle iaf skicka vidare mitt CV till dom och höra av sig om de var intresserade av en intervju så återkommer när jag vet mer om det.
 
I helgen ska jag iväg på en liten tripp igen, med min gamla flatmate Emmelie. Från början var det tänkt att va en road trip men hon är inte 25 så försäkringen skulle kosta typ 600 kr extra, så då skippade vi det å tar buss istället. Blir en liten mini-weekend till Isle of wight som är Englands största ö, kan nog bli nice :)
 
Igår sprang jag ett välgörenhetsrace också, första gången jag springer ett lopp! Det va kul :) satsade på att komma under 30 min (loppet var på 5 km) och sprang på 29:47 haha så det var jag nöjd med. Gick ut direkt efter och tog några öl med Shire, Alex och en kompis till Shire å några av hennes vänner. Det va nog allt för nu!                                                                                                                                                                                                                Utsikt från Empire state building!
 
 
Namn:
Kom ihåg mig?
Mailadress (publiceras ej):
URL/bloggadress:
Kommentar: