carolinailondon.blogg.se

Omtumlande vecka

Får väl bli min fredagsvana att blogga lite :) har varit lite deppig de senaste dagarna, beror kanske på att jag har mens men också på lite andra saker. Saknar folk hemma i Sverige, och som jag skrev i förra inlägget (tror jag?) har det varit lite tjaffs i lägenheten. Jag och Carolina kommer inte riktigt överens med en av tjejerna här, och det påverkar ju stämningen såklart. Sen känner jag att jag skulle vilja ha mer tid med Shire, även om vi ses minst en gång i veckan så känns det inte tillräckligt. Vet inte om det är för att jag är så van vid att spendera massor av tid ihop när vi väl ses, men saknar honom så fort jag sagt hejdå.
 
Har varit en lite konstig vecka annars också. Shire har haft inbrott i sin lägenhet, han hade inga värdesaker hemma förutom sin klocka (som de inte hade tagit) som tur va men två av de andra killarna fick datorer och kameror värda flera tusen stulet. Själva känslan att veta att nån har vart inne i ens hem är ju rätt otäck bara den. Sen har Carolina blivit av med en del av sin framtand, och hon har ingen aning om hur, hon vaknade bara inatt å insåg att en liten bit var borta. Sånt som man drömmer mardrömmar om typ haha. Hon var hos tandläkaren idag men de hade inte tid att fixa det så hon får gå så till tisdag. Igår höll jag på å tvätta innan jag skulle möta upp Shire också, å när tvätten var klar så var den fortfarande dyblöt så misstänker att tvättmaskinen är trasig, suck! Håller på å tvättar igen nu så får vi se hur det går den här gången. Hade iaf inte tid att fixa det så hängde bara upp allt å la handdukar under eftersom det droppade från allt haha.
 
Nu ska jag kolla på film eller nåt, sen blir det jobb i helgen.

Host host

Har inte orkat blogga förrän nu, men ni verkar ha överlevt ändå :) får se hur länge den här bloggen kommer hållas vid liv!
 
Har vart halvrisig hela veckan, hostan har gjort comeback och har dessutom varit rätt så snorig så har ätit och sen slängt mig i säng direkt när jag kommit hem från jobbet hela veckan. Idag har jag varit ledig dock, bytte med en tjej så jag jobbar söndag istället. Är julmarknad i svenska kyrkan i helgen och hon jobbade alla dagar så hon skulle inte kunnat gå annars, och hon var snäll och bytte ett pass med mig förra veckan så ville vara snäll tillbaks :) imorrn ska jag och Shire gå på marknaden iaf, ska bli så mysigt!
 
Hade en jättebra lördag iaf, mötte upp alla i Richmond som ligger en bit utanför London, för att vandra runt lite i en enorm park där som heter Richmond park. Där finns massor med hjortar och vi lyckades få syn på en del :) sen gick vi till en mysig pub där vi käkade och drack några öl innan vi delade på oss och möttes upp senare igen hemma hos Shire. Kom en hel del folk, många som jag aldrig träffat förut. Vid halv 12-tiden skulle vi plötsligt ut dock, en av Shires flatmates ville till ett ställe som inte skulle ligga så långt bort, men det visade sig ta säkert en halvtimme att gå dit och när vi väl kom dit så var det jättelång kö. Så jag och Shire gick hem igen, med ett stopp på donken på vägen såklart ;)
 
Ikväll är jag bara hemma och vilar, behövs efter den här veckan även om jag inte hade mått dåligt också. Har vart så mycket att göra på jobbet den här veckan, har fått flera stora leveranser inför jul och igår sålde vi mer än dubbelt så mycket som vi brukar göra en vardag i.o.m att det var marknad i kyrkan (den ligger ca 5 min gångväg från den svenska butiken). Så vi har alla varit väldigt trötta den här veckan på jobbet. Ledig imorrn också som sagt, ska ev. ut på kvällen om jag inte mår sämre imorrn igen, men ska definitivt gå på marknaden iaf :)
 
Förutom att vara risig och haft en stressig vecka på jobbet har jag även råkat spräcka min skärm på mobilen :( den går fortfarande att använda dock som tur är men ändå sjukt störigt! Några veckor kvar bara dock tills jag kan låsa upp min iphone 5:a och använda den istället som tur är. Imorse spillde jag ut te över hela sängen också, plus att det har vart tjaffs i lägenheten. Verkligen ingen bra vecka för mig det här haha. Hoppas ni har haft det bättre!

Glad

Idag är jag ovanligt glad :) är egentligen ingen speciell dag men är bara på riktigt bra humör. Vaknade upp bredvid Shire och det är alltid mysigt, sen gick jag å handlade lite på den supermarket som ligger där han bor och hittade både blåbärsbagels och den yoghurten som hans familj alltid har hemma som jag älskar, har letat och letat men inte hittat nån av de produkterna nånstans omkring där jag bor. Dessutom är jag ledig idag, solen skiner för 3:e dagen i rad, och imorrn kommer Rhea, Averil och Sam hit till London så vi ska ha en liten ACE-reunion igen :) sen blir det inflyttningsfest hos Shire å hans roomies på kvällen. Bra helg alltså!
 
Det som hänt sen senast är att jag var hos Shire i lördags, hade bara en mysig hemmakväll. På söndagen var jag på Brick lane market med en tjej jag pratat med på internet, Matilda heter hon. Vi hade det jättemysigt, vi klickade mycket bättre än den anda tjejen jag träffade för några veckor sen. Tråkigt nog flyttar hon hem till Sverige igen om en månad dock. I måndags var jag och åkte skridskor med Julia, och åt middag ihop innan. Var mysigt! Det var julpyntat men de spelade ingen julmusik vilket vi var lite besvikna över. Jobbat mån-tors, ledig idag och imorrn å sen jobba söndag igen men bara 12-16.30 så går nog bra även om jag är lite bakis :)
 
Återkommer väl efter helgen med en redogörelse för lördagens festligheter, ikväll blir det nog hemmakväll iaf.
 
Lite bilder från i måndags
 
 
 
 
 

Trött

Känner plötsligt en sån oerhörd saknad efter katterna, har ju levt med katt nu 4 år och det känns faktiskt riktigt tomt utan dem. Hade jag bott själv nu hade jag nog absolut funderat på att skaffa en.
 
Annars har vi sjukstuga här hemma nu, vi löser av varandra. Jag var ju dålig förra veckan och dras fortfarande med en envis rethosta (var tvungen att gå upp en stund inatt för jag vaknade och kunde inte sluta hosta). Nu har Emilia fått halsfluss och Anna har tydligen haft feber under dagen. Var väl bara en tidsfråga innan nån av oss skulle bli dålig och smitta alla andra.
 
Händer inte så hemskt mycket annars, var ute i helgen med Carolina, men var hemma rätt så tidigt. Är ju mysigast att sitta på en pub men de stänger senast 12. Shire har vart hemma i Cheltenham så har inte träffat honom sen förra onsdagen, och i helgen flyttar han så han visste inte om han skulle ha tid att ses då.. Så det känns lite tråkigt. Så får se vad jag hittar på i helgen annars, är ledig nämligen. Jennifer och Emilia får besök av sina pojkvänner och Emmelie åker till Sverige en sväng.
 
Finns säkert nåt intressant jag skulle kunna berätta om, men är så trött nu så orkar inte komma på nåt haha. Ni får nöja er med detta den här gången!

Senaste nytt

Över en vecka sen jag skrev nu, av lite olika anledningar.. Först fungerade inte vårt internet på två dagar (vet inte hur jag överlevde eftersom jag surfat upp mitt internet på mobilen också), sen blev jag sjuk i måndags. Hade 39 graders feber på kvällen så stannade hemma på tisdagen. Mådde dock bättre sen så jobbade onsdag och igår. Nu är jag dock ledig till måndag så passar på att skriva lite nu :)
 
Vart spontanutgång i fredags efter vi hade haft lite tårtmys alla tjejer. Var dock bara jag, Carolina och Anna som gick ut. Mötte upp Shire, Rory och en av de som de ska bo med sen, Tim heter han. Verkar va en kul typ, är från Australien så känns lite exotiskt haha. Hemma vid 3 och sen skulle jag upp å jobba vid 10 på lördagen, å Shire snarkade hela natten. Så var lite seg kan man säga.. Så blev ingen utgång för varken mig eller Carolina på kvällen där, vi hade myskväll hemma istället :) på söndagen åkte jag å Shire ut till den stora shoppinggallerian i London, Westfield. Gigantisk verkligen, de hade t.o.m Polarn och pyret där!? Liten surprise. Bara Shire som shoppade dock. Sen åt vi middag på en mexikansk restaurang, så gott!
 
I måndags jobbade jag som sagt å blev sjuk på kvällen, på onsdagen fyllde Carolina år så det skulle vi ut å fira. Började med kladdkaka hemma å sen ut å käka på Friday's :) det var jag, Carolina, Anna, Johanna (som vi var ute med för nån vecka sen), Shire och Rory. De flesta av oss var rätt så sega dock plus att majoriteten av oss skulle jobba på torsdagen så vart rätt så tidig hemgång. Blir desto mer fest imorrn istället ;) Shire är dock hemma i Cheltenham i helgen så blir nog en tjejkväll, men det ska bli kul!
 
Idag har jag äntligen skaffat en bankkonto också, vilket var det sista av det jag måste ha för att kunna leva, bo och jobba här. Skönt att ha allt avklarat nu! Blir förmodligen en lugn kväll ikväll, men man kan aldrig vara säker när man bor i London!
 
 
Emilia vispar grädden till tårtan, vi kom på att vi inte har någon elvisp så vi använde staxmixern, funkade fint men skvätte ganska mycket, därav haklappen haha.
 
 
Mys!!
 
 
Carolina köpte en gris-onepiece till sig själv i födelsedagspresent, och den var Shire såklart tvungen att pröva.