carolinailondon.blogg.se

Har ni saknat mig?

Kanske dags för en uppdatering.. Har ju inte känt mig sugen alls på att skriva nåt innan jag hittat boende, även om jag såklart gör roliga saker emellan! Idag har jag dock äntligen gått igenom kontrakt (inte signerat dock) för ett rum i ett litet radhus inte alltför långt ifrån där Shire bor :) det finns en liten mysig trädgård, rummet är ganska litet men känner att jag kan inte va kräsen längre! Tjejerna som bor där verkar trevliga, just nu är det 5 finska tjejer haha men en flyttar ju nu när jag tar över hennes rum och en annan i slutet av maj så hoppas det blir nån som inte är finsk som flyttar in då ;) tjejen vars rum jag tar över kommer dock tillbaks i september så tills dess måste jag ha hittat nåt annat, men kan andas ut över sommaren iaf. Så nu kanske jag kommer uppdatera lite mer, men bara kanske..
 
Annars har jag fått halsfluss igen.. Verkar vara nån årlig förbannelse det här, åtminstone 3 år i rad nu som jag fått det vid samma tidpunkt ungefär. Nästan så jag saknar när jag hostade så mycket att nåt muskelfäste eller nåt gick sönder å det gjorde så ont att jag ville gråta varje gång jag nös eller hostade, men då kunde jag iaf äta. Fick dock antibiotika imorse så det blir långsamt bättre. Läkaren ville att jag skulle vänta tills imorrn med att börja ta det egentligen, fuck that tänkte jag om det. När man inte ens kan svälja sin egen saliv vill man inte vänta ett helt dygn till innan det blir bättre.
 
I helgen kommer mamma och pappa hit också, ska bli så mysigt! Afternoon tea, pubbande och besöka massa mysiga restauranger blir det nog bl.a. Hoppas det blir fint väder men det är ju London så man kan aldrig veta..
 
Kanske skriver mer imorrn om lite annat jag gjort den senaste tiden :) blir hemma imorrn också så nåt måste jag ju roa mig med!