carolinailondon.blogg.se

Still homeless

Sorry för kass uppdatering, men finns inte så mycket att skriva om. Vi har fortfarande ingenstans att bo, men vi hoppas för allt vi är värda att vi har ett ställe på G, samma som jag skrev om i förra inlägget (inte det som vi gillade asmycket tyvärr). Vi väntar bara på att en fjärde tjej ska bestämma sig, förhoppningsvis gör hon det imorrn efter att hon har varit på en andra visning. Vill bara att detta ska vara över.
 
Just nu ligger jag i sängen å tycker synd om mig själv, mår inte så bra. Gick hem tidigare från jobbet. Hade en hemsk hosta för nån vecka sen som kommit tillbaks, plus att jag nog har lite feber. Inte så snorig iaf som tur är. Vi verkar föra det vidare till varann på jobbet för vi alla har haft ungefär samma sak nu i omgångar. Har iaf köpt hostmedicin nu efter att Shire tjatat på mig. På tal om Shire har vi ettårsdag på onsdag, då ska vi gå till den restaurangen där vi hade vår första dejt :) ska bli mysigt! Så nånting att se fram emot mitt i allt elände iaf!
 
Förhoppningsvis blir nästa inlägg lite gladare!

Hemlös

Ja det där med att hitta nånstans att bo asså.. Det verkar totalt omöjligt. Vetefan vad jag hade gjort om jag inte hade kunnat bo hos Shire tillfälligt. Sen jag bestämde mig för att börja leta ihop med Sanna och Denise har vi varit på ganska många visningar, och hittade ett ställe som vi gillade jättemycket, problemet var att det var 4 sovrum så det låg lite över vår budget. Så vi anmälde intresse och föröskte febrilt leta efter en fjärde person som skulle vilja flytta in, men medan vi visade ett antal personer huset så la någon annan ett högre bud än oss så landlorden bestämde sig för att välja dom istället :( så ni är vi tillbaks på ruta ett.. Sanna och Denise var och tittade på ett ställe idag som de gillade (dock inte lika mycket som det förra, men vi har insett att det nog blir svårt att hitta nåt som är lika fint som det), också det med 4 sovrum dock så ska se om vi kan hitta en till person i helgen nu. Börjar bli så less på detta! Men nu är ni uppdaterade iaf.
 
Är ensam hemma hos Shire nu, de andra är ute och firar Rory (en av killarna som bor här, som fyller år idag av alla dagar). Vi tyckte inte vi behövde fira så mycket idag eftersom vi har 1-årsdag om ungefär en vecka, men han sa att han inte skulle vara ute så länge ändå så hoppas han kommer snart. Har städat badrummen här så länge, så fruktansvärt snuskiga.. De har städat där EN gång sen de flyttade in i oktober, förstår inte hur man kan leva så. Köket skulle också behöva en rejäl omgång men det orkar jag bara inte med nu.
 
Ska fortsätta se sista avsnittet på säsong 1 av Bron nu, blivit helt beroende, så bra! Se den.

Sista natten i lägenheten vid Baker street

Inatt sover jag sista natten här, känns kanske lite tråkigt men mest skönt. Så mycket problem som vi haft på sista tiden (eller ja, egentligen hela tiden) så fattar jag inte hur Anna & Jennifer ska orka bo kvar här. Iaf, ska åka över med första lasset till Shire ikväll, och ta nästa (och förhoppningsvis sista) lasset imorrn. Är dunderförkyld så energin är inte direkt på topp, men det får gå ändå. Ska träffa Denise imorrn, en tjej som jag jobbat med i den svenska butiken. Hon är också i behov av att hitta nånting nytt, har inte träffat henne ordentligt sen innan nyår så hade glömt bort det. Så nu ska vi leta efter nånting tillsammans, vi och en av tjejerna jag träffade förra onsdagen, en kanadensisk tjej som heter Sanna (som även är halvfinsk). Vi ska titta på en lägenhet på söndag, och sen tänkte vi försöka boka lite fler visningar imorrn jag och Denise.
 
Nu ska jag kanske ta en liten powernap innan det är dags att bege sig, strejk nu också på tunnelbanan så är lite halvkaos i London för tillfället!