carolinailondon.blogg.se

Mitt första engelska bröllop

Har dötrist på jobbet igen så slänger in ett inlägg igen!
 
I helgen har vi varit på bröllop jag & Shire, vårt första tillsammans men även mitt första engelska bröllop :) vi hyrde ett hus genom airbnb tillsammans med några av Shires kompisar, bröllopet var nämligen uppe i Scarborough. Huset var fantastiskt, havsutsikt från köket och vårt sovrum! Vi åkte upp redan på fredagen och sen var bröllopet på lördagen. Själva ceremonin var ganska tråkig, tror det var ett katolskt bröllop så kanske därför? Ingen som sjöng något eller så. Efteråt skulle bruden och brudgummen och deras tärnor och best mans åka traktorsläp till mottagnignen, men det började ÖSregna efter ca 5 min så de fick hoppa in i bussen som vi åkte med. Tärnornas klänningar var ljusgula så de blev helt genomskinliga av allt regn, stackarna. Mottagningen var i en lada, så coolt! Satt bredvid Shire och vid samma bord som resten av gänget vi bodde med så det var skönt. Det hölls bara 3 tal under kvällen vilket jag var lite förvånad över, men Shire sa att det är så det vanligtvis går till. Brudens far, brudgummen och best man håller varsitt tal. Ingenting från möhippan eller svensexan heller vilket jag också tyckte var lite trist. Men men, kul att få uppleva iaf!
 
Idag är jag lite ledsen, jag och Shire har bråkat lite. Eller ganska mycket senaste tiden, egentligen inte om något viktigt men det blir liksom aldrig bättre. Jag är så trött på att han är en sån slusk hemma och att han minst 50% av gångerna inte gör det jag ber honom att göra, och aldrig när jag ber honom att göra det. Jag har blivit så otroligt lättirriterad på sista tiden och jag tror det är en kombination av detta + p-piller. Så jag funderar på att sluta med dem. Dels för att jag hoppas att mitt humör slutar svikta så djävulskt, och för att jag är trött på att stoppa i mig massa hormoner.
 
En bra sak är iaf att vi snart har 2 veckors semester :) hoppas vi kan hålla sams hela tiden så vi slipper mer tjafs och ledsna miner.
 
Här är vi!
 
 

Återuppståndelsen

Halli hallå.
 
Har för tillfället fruktansvärt tråkigt på jobbet så jag började läsa min gamla blogg, jisses. Höll på att dö av garv några gånger, och har bara hunnit med 2007 än så länge! Sjukt bra tidsfördriv iaf. Så jag tänkte att jag borde börja blogga här igen (även om ingen kommer läsa) för det är så himla kul att ha kvar och läsa i framtiden. Dessutom glömmer man så fort detaljer om man inte skriver ner dom.
 
Tänker inte gå igenom allt som hänt sen sist dock.. Men kan ta helgen! Var iväg med Shires familj till en liten stad/by/håla nånstans mellan Cheltenham och Bristol (säger er mycket eller hur). Det var Shires familj, hans moster, hennes dotter + kille, hans morfar, och en annan kusin + hans fru (hans föräldrar var inte med). Var så himla mysigt! Shire's kusin Karen's kille är från Australien så vi är "the foreigners" i familjen haha. Skönt att ha nån som känner sig lite som en utböling ibland förutom mig! T.ex så hade Shire's morfar med sig Yatzy. Bara det att i England säger man tydligen Yackee (osäker på stavning), vilket jag och Mark (australiensaren) tyckte var mycket märkligt. Men det var vi ju i totalt underläge om att tycka så vi fick snällt finna oss i det. Mycket mat och alkohol blev det också ;) 
 
Nu i helgen ska vi på bröllop, mitt första engelska! Är sjukt taggad! Köpte en ny klänning förra veckan som jag ska ha, mycket nöjd. 
 
Ska bli spännande att se om någon läser detta, fortsätter nog med nåt inlägg då och då hur som helst.