carolinailondon.blogg.se

Dublin och Belfast!

Ja nu har jag ju varit hemma några dagar, glömt bort bloggen lite igen. Hade en jättemysig helg med Emmelie, men vet inte om hennes åsikter om Dublin smittade av sig på mig eller om det bara inte var min typ av stad, men var väl inte så jätteimponerad kanske :) tror det är finare när man kommer ut på landsbygden! Fick en liten känsla av det när vi åkte ut till en liten by utanför Dublin (Howth?) och vandrade lite längs med klipporna där. Var snorkallt dock! Fy fan. Så blev inte mer än en timmes promenad, sen åt vi lunch, köpte Brownies och åkte tillbaks till Dublin för att gå på Guinness storehouse! Det var faktiskt riktigt bra. Jag är kanske inget jättefan av Guinness men vi spenderade nog åtminstone 2.5 timme därinne. Fick en Guinness i slutet av rundan också men vi orkade inte dricka upp någon av oss ;) sen åt vi middag och åkte tillbaks till Emmelie, vi skulle upp tidigt på söndagen för att åka till Belfast nämligen! Fick inte så mycket sömn dock.. På fredagsnatten så var det så kallt, inte så att jag frös så jag skakade, men kallt. På lördagsnatten hade jag byltat på mig men då snarkade Emmelie istället, suck! Haha. Så jag sov en stund på bussen :) I Belfast åt vi underbar buffé, var mestadels kinamat men fanns lite japanskt, italienskt, indiskt och mexikanskt också. Och dessertbordet.. Vi var i himlen kan man säga! Sen rullade vi vidare till Titanicmuseet. Det var lite väl mycket fokus på bakgrunden och byggandet kan jag tycka vi gick nog runt i mer än en timme innan vi kom till delen när det faktiskt seglade iväg, sen sjönk det på en sekund och sen var det slut typ. Men helt klart värt ett besök iaf! Sen gick vi lite på en julmarknad de hade men jag var så trött så sen halvt däckade vi på ett café innan det var dags för mig att åka till flygplatsen och Emmelie tillbaks till Dublin. Mitt flyg var mer än en timme sent så jag missade sista anslutningståget i Clapham Junction, fick ta bussen och sen gå en bit. Var hemma i sängen kl.1.. Kul. Så var halvt död på måndagen och sen dess har jag varit rätt dålig. Idag har jag hemsk hosta och är hes som Kalle Anka. Tur jag bara har haft 3 telefonsamtal..
 
Nu är klockan strax 5 så dags att gå hem och ta helg! Woho!

Intervju!!!

Hurra! Fick erbjudande om att komma på intervju på katthemmet i London, så glad!!! Åh mitt drömjobb typ! Nu ska jag ägna en vecka åt att förbereda mig så att de anställer mig fastän jag egentligen saknar vissa kvalifikationer. 
 
Snaaart helg också, har typ 100 pund att leva på till den 30:e dock så blir en lugn sådan :) 30:e är ju dessutom en måndag så sista helgen där kommer bli fattig.. Men sen är det december! Gud vad jag älskar december och julen. Jag och Shire har bestämt att vi ska köpa en liten julgran, även om vi inte kommer fira jul i vår lägenhet. Men fatta vad mysigt ändå :) sen åker vi till Brygge i Belgien på julmarknad den 12:e december, det var min födelsedagspresent. Jisses vad jag längtar. Vi har inte varit iväg nånstans bara vi två sen vi åkte till Stoke on trent i januari (Shires födelsedagspresent/julklapp) så det ska bli underbart. Vi har fått gratis färjebiljetter (nån fördel ska man väl ha när man jobbar här), och så ska vi hyra en bil och köra dit. Shire får köra dock, blir ju en vänsterbyggd bil i högertrafik så det vägrar jag haha..
 
Ska fortsätta läsa på om Battersea dogs and cats home nu, åh vad jag vill ha det jobbet!

Glömsk

Har visst glömt av bloggen lite grann igen! Hade ju ett så långt uppehåll så det är väl lätt hänt antar jag..
 
Fortfarande lika uttråkad på jobbet dock.. Fick en förfrågan om att komma på intervju för ett jobb jag sökt på ett hund och katthem här i London, vart så glad! Sen insåg jag att jag hade sökt fel jobb, jag hade sökt på deras hem som ligger en bit utanför London, så det skulle bli alldeles för lång och dyr pendling :( de hade en tjänst för hemmet i London också så har sökt den med, så håll tummarna för att jag får komma på intervju där istället! Tyvärr lär det väl vara många fler som söker dit.
 
Hänt sen sist är väl annars att mamma och pappa har varit här, var så mysigt :) vi besökte en botanisk trädgård på söndagen som heter Kew Gardens som jag velat gå till länge, och sen var Shires mamma här på lördagen också, hon ville så gärna träffa dom. Så nu har vi det överstökat ;) mamma å pappa träffade bara Björns föräldrar en gång om jag inte minns fel så vi får väl hoppas att det blir fler möten den här gången! Förutom det har det inte hänt överdrivet mycket, är så luspank nu efter mycket utgifter under hösten så försöker mest att försöka undvika att spendera pengar haha. Nästa helg blir det väl en del dock när jag ska till Dublin och hälsa på Emmelie! Woho!
 
Annars var jag med om något lite obehagligt i fredags. Hade varit i Shoreditch (Londons "söder") och firat Kasia som fyllde år förra veckan, och tog bussen hem. Inte så långt från min station så kom det på en kille som satte sig breve mig, märkbart påverkar av alkohol och/eller droger. Först försökte han börja prata med mig men jag sa bara nej jag är inte intresserad, då började han försöka smeka mig på benet. Så himla obehagligt. Så jag sa bara "stop it" och sen flyttade jag mig till dörren och ringde Shire och bad honom möta mig. Usch. Borde typ gett honom en örfil, men man vet ju aldrig vad han skulle ta sig till då.. 
 
Nä ska väl fortsätta surfa runt på internet och försöka fördriva tiden..